ΥΛΙΚΑ
- 1 φρέσκια τρούφα, 1 μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο), 4 κούπες ρύζι για ριζότο,
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο, 4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο, 3 ¾ κούπες ζωμό
- κρέατος,
- ¾ κούπες τριμμένη παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε μέχρι να
- πάρει χρώμα.
- Προσθέτουμε το ζωμό εκτός μισής κούπας και ανακατεύουμε. Όταν το υγρό απορροφηθεί
- (~ 20 λεπτά), προσθέτουμε τον
- υπόλοιπο ζωμό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Κατεβάζουμε το σκεύος από τη φωτιά.
- Προσθέτουμε το βούτυρο και την